Servicii

JALUZELE VERTICALE

jaluzelele verticale sunt o solutie practica si moderna atat pentru birou, cat si pentru locuinta personala deoarece filtreaza gradual lumina asigurand confort si ambient placut. 

 

JALUZELE PLISATE

Jaluzelele plisate se prezinta sub forma unor evantaie textile, dând o nota de personalitate ferestrei si camerei tale.Foarte utile în spatii înguste, jaluzelele plisate se monteaza pe rama geamului sau între baghetele tâmplariei din pvc, alumiu sau lemn, asigurând atât intimitatea caminului Dvs., cât si protecție împotriva soarelui.

ROLETE TEXTILE

Roletele textile sunt o solutie de umbrire durabila si practica. Ele sunt potrivite pentru toate tipurile de geam

De asemenea, pe langa faptul ca ele sunt foarte utile in a  proteja spatiile interioare de lumina si caldura, roletele textile indeplinesc totodata si functia de decorare prin varietatea de modele si culori pe care le punem la dispozitia ta si pe care tu le poti asorta cu mobilierul si accesoriile incaperii tale. Cu roletele textile, incaperea ta va capata stil si frumusete.

ROLETE TEXTILE DAY/NIGHT

Storul dispune de două secțiuni din material textil opac și transparent. Poziționând storul, puteți suprapune cele doua materiale cu secțiunile opace și transparente pentru a crea un efect de difuzie a luminii ce se potrivește oricărei încăperi contemporane.

JALUZELE ORIZONTALE DIN ALUMINU

Jaluzelele orizontale din aluminiu, o modalitate eleganta si practica de protectie impotriva luminii solare si de pastrare a intimitatii caminului sau locului de munca.Jaluzelele orizontale din aluminiu indeplinesc o caracteristica importanta si anume, atunci cand se deschide geamul (in pozitia batant) ele raman drepte daca se vor achizitiona cu sistem de fixare si in partea de jos.

PLASE CONTRA INSECTELOR

Plase contra insectelor pe balamale si fixe:

Reprezinta formula perfecta de protectie impotriva insectelor.Usor de montat,usor de exploatat, foarte fiabile

PLASE CONTRA INSECTELOR TIP RULOU:

Plase tip rulou cu ationare pe verticala reprezinta formula perfecta de protectie impotriva insectelor.Usor de montat, se monteaza acolo unde plasele de insecte pe balamale nu se pot monta, usor de exploatat,foarte fiabile.